Wooncontainers

Wonen in een container!
Bij een wooncontainer denkt u wellicht niet direct aan een modern en stijlvol huis, maar dat kan wel! 

Onze wooncontainers hebben een zeecontainer als basis waar normaal gezien goederen in vervoerd worden, maar het degelijke design maakt ze ook heel geschikt om woningen mee te bouwen. 

De wanden, vloer en het dak kunnen op elke wijze afgewerkt worden, zo hoeft de wooncontainer na oplevering niet meer herkenbaar te zijn als zeecontainer.
Buiten kan je de containerlook behouden, of kiezen voor een afwerking met panelen. Je kan ook kiezen voor een plat dak of een klassiek zadeldak.
Bijkomend voordeel: omdat een container zelfdragend is, hoef je geen funderingen te voorzien. Een betonnen draagvlak of betonnen palen aan de hoeken van de containerwoning volstaan. Een wooncontainer kan hiermee uw nieuwe droomhuis worden.


Voordelen van wonen in een wooncontainer: 

Een wooncontainer is in Nederland nog een redelijk nieuw begrip, maar internationaal wordt deze nieuwere vorm van rchitectuur een trend en begint langzamerhand ook naar Nederland te komen.
Wonen in een container wordt steeds populairder en dat is niet zo gek! Wonen in een container is goedkoop, in ieder geval een stuk goedkoper dan een eigen huis laten bouwen.

Containers zijn oersterk, kunnen makkelijk getransporteerd worden, zijn bestand zijn tegen allerlei weersinvloeden én gemakkelijk te stapelen.
Ook wordt wonen in een container beschouwd als een vorm van duurzaam wonen omdat containers worden gerecycled en een tweede leven krijgen.


Toepassingen:

De container kent meer toepassingen dan alleen maar vervoer van bulk, in principe zijn de mogelijkheden van een opslagcontainer eindeloos.

Enkele voorbeelden:

  • (Mobiele) Werkplaats;
  • Woonunit;
  • Kantoor;
  • Opslagruimte;
  • Tuinhuis;
  • Garage;
  • Vakantiehuis;
  • En nog veel meer...


Wilt u meer weten?
Onze medewerkers verstrekken u graag de informatie die u wenst en ondersteunen u van A tot Z. 

 Neem contact met ons op